جامعه آماری، عبارت بود از دانشآموزان پایه اول ابتدایی شهر اصفهان و والدین آنها. نمونه آماری شامل 200 نفر از دانش آموزان به همراه والدین آنها بود که در دو گروه شاهد(کنترل) و آزمایش با روش نمونهگیری تصادفی انتخاب و دسته بندی شدند.
کتاب کار آموزش مفاهیم شهروندی مبتنی بر دروس پایه ی اول ابتدایی ویژه «دانش آموزان» کتاب کار آموزش مفاهیم شهروندی مبتنی بر دروس پایه ی اول ابتدایی ویژه «معلمان» کلاس اول کتاب کار آموزش مفاهیم شهروندی مبتنی بر دروس پایه ی اول ابتدایی ویژه «اولیاء دانش آموزان» اخذ مجوزهای لازم و تایید دفتر تألیف کتب درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش برای هر سه کتاب فوق الذکر
فراگیری راه و رسم زندگی اجتماعی و کسب مهارت هایی برای زندگی در یک جامعه انسانی با مؤلّفه های اخلاقی و فرهنگی اسلامی ـ ایرانی امری است که در کنار آموزش های رسمی کنونی مغفول مانده و همواره نبض دغدغه های دلسوزان عرصه ی تعلیم و تربیت بوده است. توجه به این مهم، در راستای نیل به هدف والای تشکیل تمدن ایرانی ـ اسلامی ضرورت نیاز به آموزش های مدون اصول شهروندی از کودکی را برای اجتماع سازان فردا بیش از پیش روشن می سازد. در این راستا و با توجه به تأکید اسناد فرادستی در زمینه رفتارهای پسندیده یک شهروند، برآن شدیم تا درادامه آموزش مهارت های زندگی، با تدوین مجموعه حاضر تحت عنوان «کلاس شهر» و «آداب و سبک زندگی شهروندی» گامی محکم و استوار درجهت شروع و ماندگاری رفتارها، باورها و نگرش های متعالی در کودکان سرزمین پهناورمان برداریم. خداوند را شاکریم که این طرح با مجوز وزارت آموزش و پرورش و شهرداری اصفهان در سراسر استان اصفهان از سال 1400 در حال اجرا است و مورد استقبال دلسوزان کادر آموزشی قرار گرفته است.
سه کتاب کار طرح "کلاس شهر" با دریافت مجوز از سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سرفصل درسی کلاس اول دبستان قرار خواهد گرفت.
چند سال پیش در اصفهان، شهر بدست پلیسهای کوچک سپرده شد و باهمت پویش های ترافیکی، دانش آموزان در چهار راه ها مستقر و با برتن کردن لباس پلیس، پیام آور ایمنی و امنیت ترافیکی شدند.
اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با همکاری شورای جوانان شهرداری اصفهان در نخستین مسابقه بزرگ "شهرِ من اصفهان" و به مناسبت روز جهانی معلولان، موضوع چگونگی رفتار صحیح با افراد دارای معلولیت در جامعه را انتخاب کرده است.
نتایج تحقیقات گذشته حاکی از این است که بین آگاهی زیست محیطی و رفتارهای زیست محیطی رابطه مستقیم و مثبتی وجود دارد. کایزر و همکاران (1999، به نقل از صالحی و امام قلی،1391). معتقدند افرادی که آگاهی بیشتری درباره مسائل زیست محیطی دارند به محیط زیست و مسائل آن حساس می شوند و در نتیجه رفتار های مسئولان ای در برابر محیط زیست در پیش می گیرند.